sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Valkoista unelmaa.


Tässä nyt sitten vihdoin ja viimein muutamia kuvia [yksityiskohtia] uudistuneesta makuhuoneestamme 
tai tähän hätään emme ole makuhuoneessamme muuttaneet kuin "vain" lattian lookin ja sen maalaaminen saikin valtaisan muutoksen aikaan eli koko huoneen ilme muuttui ihan täysin ja nyt tässä huoneessa ei minun silmään osu yhtään "häiriötekijää " eli makuhuoneemme on juuri sellainen kuin makuhuoneen tulee ollakkin:
harmooninen
rauhoittava
lämmin [vaikka onkin niin valkoinen]
kutsuva
ja mitä parasta, siellä silmä lepää!






Olen niin tyytyväinen tähän laminaattilattian maalaukseen ja tuntuu siltä, että mitä tahansa keksinkin huoneeseen laittaa, niin kaikki sopii/sulautuu sinne täydellisesti ja se sama tunne ei todellakaan tullut edellisen lattia värin [tammi] kanssa!

Huomaan, että joissakin näissä kuvissa lattia voi näyttää hieman sinertävältä [?], mutta todellisuudessa se ei todellakaan ole sitä vaan jos se valkoisesta pitäisi joksikin toiseksi väriksi kuvitella, niin sitten sanoisin lattian olevan hyvin vaalean harmaa.

Nyt makuhuoneestamme ei puutu enää mitään muuta kuin musta kirjoituspöytä ja joku kiva tuoli [edelleenkin sitä Ikean reissua odotellessa..jos sitten joskus kesällä...]

Lattian maalaaminen vaikutti myös meidän ikkunattoman kodinhoitohuoneen valoisuuteen positiivisesti..makuhuoneen ja kodinhoitohuoneen välisessä seinässähän meillä on pari riviä kirkkaita lasitiiliä [lasitiilet ovat sen vuoksi seinässä, koska muuten kodinhoitohuoneeseemme ei pääsisi lainkaan luonnonvaloa ja mä itse olen täysin riippuvainen luonnonvalosta..saan siitä voimaa ja rakastan sitä!]
Nyt lasitiilien välityksellä makuhuoneestamme suorastaan tulvii valkoisen lattian kautta extra annos luonnonvaloa sinne!



Jos kiinnostaa nähdä meidän makuhuoneemme edellisessä lookissaan, niin katso tänne!
[suurin osahan on kyllä vielä ennallaan ja lähinnä vain lattian väri on muttunut, sekä puupenkki kannettu taas kesän ajaksi terassille]

P.S Lattian maalaamisesta olen kirjoittanu myös mm.  "tuumasta toimeen", "finally" sekä "lattian maalaus" -teksteissäni!


EDIT: "kuulumisia" -tekstissäni uusinta tietoa laminaattilattian maalauksesta 
ja sen onnistumisesta.

6 kommenttia:

  1. Tulipa kyl hyvännäköinen tuosta lattiasta. Ihana makkari! -AP-

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvin onnistunu maalausprojekti, ihana makkari!! :) MG

    VastaaPoista
  3. Heippa! itse suunnittelen samaa projektia. Nyt haluisin kysyä, että onko maalipinta pysynyt vielä hyvin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Kiitos kommentistasi! Maalipinta on kyllä pysynyt meidän lattiassamme hyvin (maalasimme makuhuoneen lattian) ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Tulen piakkoin kirjoittamaan uuden jutun liittyen tähän meidän maalaamis projektiimme, joten pysyhän kuulolla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!