tiistai 21. elokuuta 2012

Maalataan mustalla, MUSTALLA, mustalla...


Viime päivät ovat kuluneet restauroinnin merkeissä, sillä olen bongaillut viimeaikoina netistä ison kasan erilaisia, vanhoja, puutuoleja ja äitini kätköistä löysin myös vanhan puisen lampun. Yhdessä super kiltin mieheni kanssa olen niitä sitten hakenut täältä lähiseudun myyjiltä ja yhdessä super kiltin esikoiseni kanssa hionut ja maalannut, hionut ja maalannut. Kaikki ovat saaneet uuden mustan ulkoasun itselleen [sekä tuolit, että maalarit ja itse olen ollut mustassa maalissa ihan hiuksia myöten.hih!]


Tästä kaikki, silloin muutama päivä sitten, alkoi:


ja tältä ne näyttävät nyt:


Suureksi harmikseni en muistanut taaskaan ottaa ennen kuvia muuta kuin lampunjalasta ja yhdestä tuolista, sillä ennen maalausta tuolijoukkoni näytti todellakin kirjavalta. Pieni, suloinen, pyöreä jakkara oli oranssi ja muut tuolit sekä ruskeita, puisia, että valkoisia.
Tyttärenikin [miehestä puhumattakaan!] olivat aluksi ihan ihmeissään ja miettivät, että aikooko äiti ihan tosissaan kelpuuttaa nämä resut tuolit KEITTIÖÖN paraati paikalle ruokapöydän ympärille, mutta ovat nyt kuitenki valmiin tuloksen jälkeen kehuneet niitä! huh!

Heitin siis vanhat Ikeasta ostetut tammenväriset tuolit autotalliin varatuoleiksi ja tilalle tulivat nämä, mustaksi maalatut, ihanuus "kirppis" tuolit ja jakkara. Ihanaa saada lisää uutta ilmettä keittiöön uusien taulujen lisäksi. Kovin on kyllä mustaksi muuttunut meidän ruokailutila ja ajatuksissa onkin vaihtaa seuraavaksi verhojen ilme. Hieman mietin tällä kertaa jotain muuta kuin mustavalkoista, mutta mitä sitä en vielä tiedä ja kivoja ideoitakin otan mielelläni vastaan!

Mustaksi maalattu lampunjalka on vielä työnalla, sillä se kaipaa sopivaa lampunvarjostinta.
Hieman mietin tekeväni sellaisen itse [sommar med Ernst:llä oli yksi kiva idea], mutta en vielä tiedä, jaksanko ryhtyä sellaiseen puuhaan! Jos teillä on mielessä jotain kivoja lampunvarjostimia, 
niin laittakaa ihmeessä myös sellaisista vinkkejä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!