tiistai 20. elokuuta 2013

Laiha 2nd-hand saldo.



Tänä kesänä ei ole, suureksi harmikseni, ollut aikaa tai jaksamista kierrellä kirppiksillä ja tuossa yllä olevassa kuvassa taitaakin olla lähes kaikki tämän kesän löydöt. En mielestäni ainakaan tähän mennessä ole löytänyt mitään kovin järisyttävää, mutta ehkä se jokin järisyttävä odottaa minua Juthbacka-markkinoilla perjantaina :)


Vanhoja arvoastioita on aina erityisen kiva bongailla, kuten tässä kuvassa oleva Nuutajärven [1793] lasikippo.


Näissä kahdessa ylläolevassa kuvassa olevia juttuja [metalli lautanen & mustat rotor-mukit] en ole löytänyt 2-nd handina, mutta Seita Shopin hurjasta -70% alennuksesta kylläkin eli melkeinpä vois sitäki kutsua ainakin hintojen puolesta kirppistelyksi ;)


Näissä kahdessa ylläolevassa kuvassa vilahtelevan "tuohi"-kipon löysin puolestaan kirppikseltä ja tämä lienee tähän astisista löydöistä se kaikkein "makein"! Myös kuvassa olevan ylimmän hyllyn lasikipot löysin kirppikseltä.

Tämän kuvan kulta/kuparilautanen on yksi kirppislöydöistäni, mutta puiset bloomingvillen-kupit ovat puolestaan Seita Shopin alennusmyynnistä.

Tosiaankin laihalta näyttää tämä kesän kirppis-saldo, mutta ehkä perjantain Juthbacka-markkinat pelastaa tämän harvinaislaatuisen tilanteen, kuten myös pian minulle postissa saapuva Ajattomien astioiden paketti. Can´t wait!

3 kommenttia:

  1. Juthbackan markkinoilla on kiva fiilis. Saapas nähdä törmätäänkö me siellä :D. Kannattaa mennä ajoissa..

    VastaaPoista
  2. Olis kyllä kiva törmätä siellä ihmisvilinässä :) aivan ihanaa päästä sinne huomenna..mennään kyllä koko perheen voimin, joten saa nähä et miten typyt jaksaa tunkeilla siellä :P

    VastaaPoista
  3. Niin, onhan ne sentään epävirallisesti Suomen suosituimmat rompemarkkinat :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!