keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Ruosteinen aarre.








Jo alku syksystä lupailin näyttää teille ruosteisen aarteen, jonka bongasin ihan sattumalta syysretkellä takapihamme metsäalueelta. Löytäjä saa pitää ♥  Joku törkeyden huippu oli heittänyt, ekoroskiin kärräämisen sijasta, metallisen rungon ruostumaan metsään! Oli siis sekä luonnon kauneuden, että minun oman etuni mukaista, että satuin kerrankin oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ja raahasin tämän ihanuuden kotiini uusiokäyttöön. Mikä mäihä!
Metsästä löysin siis vain ruosteisen rungon [mikä lie ennen ollut] ja itse tuunasin sen sitten "tarjoilu kärryksi". Ihanasti ulkona harmaantuneista laudoista tuli pöytätasot/hyllyt ja vips ihanuus olikin jo valmis   
En tiedä, jääkö tämä aarre pysyvästi tähän nykyiselle paikalle, keittiöön, sillä mielestäni se passais niin ihanasti myös kesällä terassille. Let´s see, let´s see.
Jo silloin aikaisemmin syksyllä laitoin orginaali versiosta kuvan instagramiin, joten sitä voi sieltä käydä katsomassa, mikäli kiinnostaa!
Tällaiset löydöt ja tuunaukset saavat aikaan niin järjettömän hyvän mielen kauaksi aikaa eli nyt vaan niitä joulu tuunauksia odotellessa :]

....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!