sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Puuha-Päivä


Ollaan oltu kyllä taas kerran varsinaisia Puuha-Petejä koko lauantai päivän eli varsinainen puuha päivä on ollut ihan aamusta iltaan. Päivä, joka on nyt kyllä jo kääntynyt yön puolelle ja sunnuntain puolella ollaan. Niin ihanaa, kun lämpö on tullut takaisin ja toivottavasti se on tullut myös jäädäkseen. Me saamme siitä niin hurjan paljon energiaa ja tänäänkin ollaan paiskittu töitä juurikin tämän aurinko energian voimalla.



Tänään [tai pitäisi kai kirjoittaa lauantaina, kun nyt tosiaan kello huitelee jo hyvän matkaa yli puolen yön ja päivä on ehtinyt kääntyä sunnuntain puolelle] ollaan tosiaan haluttu saada monta aloitettua projektia päätökseen ja hyvin ollaan kyllä päästy tavoitteeseemme. Me ollaan, muutamia taukoja lukuunottamatta, aamusta ihan iltaan asti auringossa  maalattu, öljytty, vahattu, hiottu, ruuvattu, sahattu.



Tarkoituksenamme oli paahtaa tauotta iltaan asti näiden eri projektiemme parissa, mutta isosisko sai sitten meidät toisiin ajatuksiin ja hyvä niin. Siskoni houkuttelemana pidimme pienen breikin iltapäivällä ja menimme hetkeksi nauttimaan veden äärelle iltapäivä kahvit. Lapset saivat leikkiä serkkujensa kanssa vedessä ja me aikuiset saimme sopivan luovan tauon, aivojen tuulettuessa raikkaassa meri-ilmastossa.



Tämän pienen tuulettumisen jälkeen jatkoimme siitä mihin iltapäivällä jäätiin ja saatiinkin useampi aloitettu projekti onnistuneesti päätökseen. Mieheni, alku kesästä rakentama, terassipöytä sai mustan kalusteöljyn pintaansa, tuoli numero kolme [metsästä ruostuneena löydetty tuolin runko] valmistui lopulta ja onnistui täydellisesti, innostuin vielä ilta myöhällä uuden terassipöydän innoittamana järjestelemään terassia uuteen uskoon jne. Kuvia näistä valmiista projekteistamme, ainakin terassipöydästä, laitan ehkä jo huomenna siis instagramin puolelle. 

Juhannuksena aloitettu kuorma-auton vanne projektikin on saatu lähes päätökseen. Se projekti lymyilee kuitenkin vielä autotallin suojassa kuivumassa, mutta eiköhän me sekin saada lähi päivinä tänne sisälle meidän iloksemme. Instagramin puolelle laittelinkin alkuviikosta sen projektin jatkumisesta muutamia kuvia ja niitä kuvia olen ajatellut laittaa myös tänne blogiinikin heti, kun vain ehdin. Vanteiden lisäksi projekti kohteeseemme tulee vanerilevyä. Levyä, joka on suuri suosikkini eli muutamia vanerilevy kuvia on luvassa tässä myöhemmin. Jokohan teille on muuten jo selvinnyt, että mikä ihme inspis meille iski silloin juhannuksen korvilla?! :]

Nyt pitäisi tässä kait painua jo pehkuihin, kun kellon viisarit näyttää 01:26. Telkkarissa on meneillään kuitenkin niin hurja fudis matsi etten millään malta vielä ottaa mallia muista perheeni jäsenistä, jotka ovat vedelleet hirsiä jo pitkän tovin. Kaikille vielä pieneksi tarkennukseksi; olen Costa Rican puolella, en Hollannin. Saapa nähdä, että pääseekö yllättäjät jatkoon, kääk!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!