maanantai 15. joulukuuta 2014

Pala makkaria.


Ehkä vähän turhan liian aikaista laittaa minkäänlaisia kuvia tästä meidän makkaristamme, mutta laitanpahan nyt kuitenkin. Täysin valmistahan tästä ei nimittäin, minut tuntien, koskaan tule ja sitä lähes täysin valmista tilannetta loutuu luultavasti pitkälle kevääseen odotella. Sänkyhän on katsos se olennainen osa makkaria ja se olennainen osa puuttuu nyt täysin. Me ollaan jo lokakuun alusta lähtien nukuttu mieheni kanssa patjoilla, not so nice!
Sänky on tarkoituksena tehdä tietysti itse ja miestäni ei mitenkään kiinnosta kykkiä autotallissamme syksyn {talven} pimeinä iltoina vaan suorittaa nikkaroinnin mielummin keväällä, se mahdollisuus hänelle sallittakoon. Lattian listoittaminenkin taidetaan ajoittaa siihen ajankohtaan. Tekemättömiä asioita on vaan liian helppo työtää eteenpäin ja suunnitella suorittavansa ne sitten joskus.


Tässä kuvassa näkyvä sinikukkainen retro verho retrosta on vain ollut hetken kokeilla ikkunassa, mutta saa väistyä kevättalven aikana, mitä luultavammin, Anno -merkkisten verhojen tieltä. Löysin nimittäin Net Anttilasta parikin erittäin potentiaalista verho vaihtoehtoa. Namskis! Tulis jo se kevättalvi, malttamaton?! minäkö?! MITEN NIIN MUKA?!




Olen ihan täysin hullaantunut Afro Artin -tuotteista ja tämä kori on ehdottomasti lempparini. Olen muuten ihan pari päivää sitten hankkinut tällaisen korin myös pienempänä versiona, mutta siitä suloisuudesta en ole nyt valitettavasti ehtinyt vielä ottamaan kuvia.







Halusin uudistuneeseen makkariimme molemmille ehdottomasti omat yölamput, kun edellisessä ei sellaisia omistettu kumpainenkaan. En kuitenkaan halunnut niitä ruuvailla perinteisesti seinään kiinni, joten metsän kepistä ja rautakaupan romuista syntyi, kirppikseltä hankituille, lampuille kiva teline. Lamppu kyhäelmä on ehkä nyt liian korkealla, mutta sängyn korkeushan nousee sitten tietysti uuden sängynrungon myötä ja lopullisen tuloksen sängystä sekä yölampuista näkee vasta sitten.


Tässäkin huoneessa {toiminut aijemmin mm. tv/peli -huoneena, leikkihuoneena ja joskus ihan alkuaan myös meidän makkarina} on ollut tammen värinen laminaattilattia ja sen halusin ehdottomasti piiloon. Maalasimme siis lattian ihan ensitöiksemme valkoiseksi, kun laminaatin valkoiseksi maalaamisella on ollut meillä niin positiivisia kokemuksia ja varsinkin makuhuoneen lattian maalaamisella. Näissä kuvissa näkyvä teak-kampauspöytä on jo ehtinyt siirtyä näiden kuvien ottamisen jälkeen takaisin alakertaan ja tilalle on tullut vanha, isovanhempieni, kaappi. Sain, taas kerran, eräänä yönä ihme inspiksen ja seuraavana päivänä värväsin esikoiseni toteuttamaan tätä inspistä kanssani. Vanha kaappi sijaitsi nimittäin alakerrassa ja sen kantaminen yläkertaan ilman riskin mieheni kantoapua ei olisi mikään pikkujuttu, ei ainakaan ilman huolellista sotasuunnitelmaa ja sen vuoksi pyörittelin asiaa yöllä mielessäni. Öisin minulle nimittäin syntyy aina ne kuningas ideat mieleeni.  Sisulla ja sitkeydellä esikoiseni jaksoi kuin jaksoikin kantaa kaapin makkariimme, ulkokautta! Ja äiti sai rauhallisen mielen taas joksikin aikaa. Voi lapsi parkoja, sanompa vaan ;)


Kaapista ja monesta muustakin uudesta makuhuoneemme jutusta laitan kuvia sitten joskus kevättalvella. Voi kyllä olla, että silloinkin nukumme vielä patjoilla ja lattialistat loistavat poissaolollaan, mutta ainakin silloin on tosiaan se kaappi sekä Afro Artin pienempi kori kuvissa ja ehkä myös jonkin verran uusia tekstiilejäkin. Alimmassa kuvassa näettekin sitten yhden potentiaalisen vaihtoehdon meidän tulevaksi sängyksi. Materiaali tulee olemaan tiestysti vanerilevy, sehän on nyt päivänselvä asia. Malli ei ole vielä ihan täysin kirkastunut, mutta tämä sisustuslehdestä löytynyt malli olisi kyllä enemmän kuin jees.



Mojdå!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!