sunnuntai 8. helmikuuta 2015

And here I go again.



Tässä on projekti kohde, josta mainitsin aikaisemmin. Tyttöjen vanha makkari, tuleva tv/pelihuone. Yllä olevassa kuvassa on lähtötilanne, joka ei ole kovinkaan mairitteleva. Syksyllä aloittaessamme huoneen vaihto härdellin, tämä kohde jäi pelkäksi romunkeräyspisteeksi ja on siis viimeinen valmistuva kohde eli 4/4.

Mieheni lähti lauantaina rakkaan harrastuksensa, moottoripyörä ruuvauksen, pariin ja me ladyt pistettiin taas kerran tuulemaan. Tyhjennettiin huone ja pistettiin samalla arki- ja vieraseteisen ilmettä taas uusiksi. Sitten jatkettiin perjantaina aloitettua spaklausta ja hiomista sekä leikittiin tietysti hieman laserilla. Siinä vasta onki mainio härpäke, jota ilman ei olisi tästäkään projektista tullut yhtään mitään. Uusi lemppari työkalu, ehdottomasti.





Lounasaika hieman venähti työn tiimellyksessä ja lounas vaihtuikin päivälliseksi. Nopsaan vain taco-salaattia massuun ja menoksi. Onneksi oli salaatti lähes valmiina, että ei tarvinnut tuhlata kallisarvoista remppa aikaa ruoanvalmistus puuhilla.




Päivän jo alkaessa hämärtää, aloitin maalauspuuhat ja milläs muullakaan kuin Kalklitirillä. Pohjamaalin {spaklaus kohdat} vetaisin kyllä valkoisella vesiohenteisella maalilla, mutta loput hoitui sitten Kalklitirin Zinco-sävyllä. Samalla sävyllä siis kuin keittiön seinäkin reilu viikko sitten. Maalia jäi niin reilusti siitä kerrasta yli, että ajattelin käyttää sen sitten myös tähän huoneeseen ja onhan se vain niin mainio sävykin. 

Huone on nyt minun osaltani saatu päätökseen. Seinät on siis maalattu valmiiksi, mutta esittelen ne sitten myöhemmin koko projektin valmistuttua. Ei ihan perus seinät tulleet, sen verran voin niistä kertoa. Enää ei puutu, kuin uusi lattiamatto lattiaan eli tästäkin huoneesta haluan pois tuon tammenvärisen laminaattilattian. Tilalle laitetaan musta tarkett-vinyylilattia. Lattiamattoa ei olla kyllä vielä edes laitettu tilaukseen, joten projektin valmistuminen voi vielä viivähtää aika tovin.

Huomenna taas uusi viikko ja se ei olekkaan mikä tahansa viikko. Torstaina lähden nimittäin rakkaan ystäväni luokse pk-seudulle viettämään yhteistä ystävänpäivä viikonloppua ja tätä hetkeä odotan enemmän kuin paljon 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!