tiistai 24. helmikuuta 2015

Tyttö trion makkari osa2.



Lupasin palata, tyttöjen, makkari asiaan viimeisten palasten loksahtaessa kohalleen ja nyt viimein alkaa olla puuttuva {t} palanen {set} paikoillaan. Tämä tauluseinän muodostuminen oli se kaikista viimeisin palanen ja on puutteellinen siksi osasta tämänkin postauksen kuvasta. Ylimmissä kuvissa tauluseinä on aikalailla valmiin näköinen, mutta alemmassa kuvassa se on vasta muotoutumassa, koska olen alimmat kuvat räpsinyt jo viikkoja sitten.





Ensimmäisistä muutoksen jälkeisistä kuvista puuttuu myös nämä tyynyt, mutta nyt on tyyny politiikkakin kunnossa. Tässä postauksessa tyynytkin oli vasta mietintä myssyn alla. Annon valikoimasta löysin puuttuvat tyyny palaset.




Kahden juniorini kirjoituspöytä ympäristöineen vaati myös kunnon kohennusta ja sitä se myös sai. Tämän postauksen viimeisessä kuvassa kirjoituspöytä on todella alkeellinen ja väritön. Nyt värittömyydestä ei ainakaan ole tietoakaan vaan kirjoituspöytäpiste tulvii erilaisia värejä. Seinään olen maalannut sen liitutaulun, mitä aikaisemmin vain mielessäni ja tyttö trion makkari -tekstissä kaavailin. Lamppu on muuttunut alumiinin värisestä keltaiseksi, kiitos spray-pullon ja rumat putket tuolien takana on peitetty varsin räikeällä kankaalla. Tämä väripommi on todellakin mieleeni.

Nyt on kaksi hiihtolomaviikon päivää hurahtanut jo ohitse, mutta onneksi on vielä yli puolet jäljellä. On niin nautinnollista, kun koko viikkona ei tosiaankaan ole yhtään mitään pakollista, ei edes lasten harrastuksia iltaisin. Niin rentoa ja jopa todellakin niin rentoa, että menin sitten tänään itse Hartmanille {paikallinen rakennustavaraliike} aikani kuluksi ja tilata päräytin sen mustan tarkett -vinyylilattian remonttikohteeseemme. Mieheni sen huoneen piti alunperin mitata ja tilata oikea määrä lattiamattoa, mutta ei se homma edennyt ollenkaan. Päätin sitten itse tehdä omat ratkaisuni, kun joutilaana kerran olin. Toivottavasti on oikean kokoinen pala mustaa vinyylilattiaa tulossa, kääk!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!