keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Detox-vesi.




Viime vuoden loppupuolella koin ahaa-elämyksen veden juonnin suhteen ja päätin alkaa lipittään vettä vähintään 2L päivässä. Tämä oli itselleni todellakin suuri päätös, sillä olen elänyt vuosi kausia lähestulkoon kuin kala kuivalla maalla. Nesteiden käyttö on ollut minimaalista, siis todella surkeaa, ja se vähäinenkin neste on yleensä ollut kofeiini pitoista eli kahvia. Ihan itseänikin nyt hirvittää ajatellessa aikaa taaksepäin ja sitä nesteetöntä elämää, mutta oppia ikä kaikki.

Mennyt on mennyttä ja nyt kaikki on tämän suhteen toisin. Olen nyt jo usemman kuukauden ajan juonut uskollisesti 2-3L vettä päivässä ja viime aikoina olen innostunut maustamaan vettä omintakeisesti. Kävin ostamassa Sagaformin BPA-vapaan, makuveden valmistukseen tarkoitetun,  juomapullon Lenas Shopista ja siitä lähtien valmistanut kotitekoista detox-vettä. Tämän pullon hankkiminen oli yksi parhaimmista hankinnoista, mitä olen elämäni aikana tehnyt. Aivan yliveto juomapullo ja tuo juuri sitä kaipaamaani vaihtelua veden makuun.Vain taivas on rajana uusien vesi makujen loihtimisessa. Itse olen tykästynyt täyttämään juomapullon patruunan sitruuna-, lime- ja tuorekurkkulohkoilla sekä tähtianiksella. Namnam, mikä virvoitusjuoma!


En enää ikinä, en ikinä! Päästä itseäni takaisin siihen entiseen nesteettömään elämään. Vasta nyt olen ihan konkreettisesti saanut huomata, mitä kaikkea veden juonnin lisääminen huippuunsa on tuonut elämääni. Nyt jopa tunnen janon tunteenkin ja tarpeen juoda vettä, joka on ollut ennen täysin kadoksissa. Jumpatessa hikoilukin on ihan eri luokkaa, aineenvaihdunnasta puhumattakaan. Keho puhdistuu epäpuhtauksista, kiitos veden juonnin, ja mielikin on kirkkaampi.

"Vesi, vanhin voitehista" -NIIN TOTTA!

Suosittelen kyllä lämpimästi kaikille tällaisen "detox-juomapullon" hankkimista itselleen. Maailman kätsyin tapaa maustaa juomapullon vesi hieman kiehtovamman makuiseksi ja ottaa se mukaan treeneihin. Itse en ole vielä testannut vesimelonia veden makeuttajaksi, mutta sitä ajattelin testiä ensi kerralla. Olen vesimelonin suuri ystävä, joten valloittava makuelämys on varmasti taattu.

Pirtsakkaa keskiviikkoa kaikille ja muistakaahan pitää huolta nestetasapainostanne 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!