tiistai 26. toukokuuta 2015

Heikkona siniseen


Viime syksystä lähtien sininen väri lähes kaikessa on ollut SE juttu ja tämä tunne vain vahvistuu koko ajan, olen siis ihan heikkona s i n i s e e n !

Kirppikseltä olen jo vuosia haalinut kotiini erilaisia astioita, mutta viime aikoina jostain kumman syystä erityisesti kaikki siniset jutut ovat tarttuneet muita värjejä liukkaammin mukaan. Sininen väri kodissamme ei ole lisääntynyt pelkästään astioiden kautta, vaan tekstiilejäkin alkaa pikkuhiljaa hiipimään esille ja mietin kesän jälkeen maalaavani jopa pari seinää makkarissakin siniseksi. Joo en ole enää pelkästään heikkona siniseen vaan olen suorastaan hullaantunut siihen. Hiukan jo pelottaa, että mihin tämä hullaantuminen oikein lopulta päätyy. Luultavasti siihen, että koko talo vuorautuu sinisen peittoon, heh! No, onneksi tässä taloudessa on mies pitämässä minun jalat maanpinnalla niin ei pääse mopo karkaamaan käsistä.






Varsinainen L Ö Y T Ö [arabian kahvikupit lautasineen ihan pilkkahintaan]

Voisinkin tässä joku kerta kuvata myös kotimme muut siniset jutut. Ainakin viimeistään sitten, kun saan hankittua kauan haaveilemani verhot keittiön ruokailutilaan. Voi kyllä olla, että niiden ihanuuksien hankkiminen siirtyy syksyyn. Onpahan sitten ainakin jotain ihanaa tiedossa syksylläkin ja varsinkin, jos vielä päätän uudistaa taas vähän makkarimmekin ilmettä. Apua, koko kesä on vasta edessä ja jo nyt mietin sisustuksellisesti tulevaa syksyä. Ehkä se on näiden kylmien, ei kesäisten, ilmojen syy. Olen kyllä muutenkin enemmän sisätilojen intohimoinen sisustaja, kuin multasormi puutarhassa. Eilen sain aikaseksi kuitenkin käydä kesäkukka ostoksilla ja jos ne vielä saisin istutettua maahankin. Nämä ilmat tappaa vain pahasti puutarha inspiraatiotani.

Sen pidemmittä puheitta, hyvää tiistai päivän jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!