maanantai 27. heinäkuuta 2015

Lintukotolaisten lintukoto



Täällä blogin puolella on nyt taas tullut vietettyä hiljaiseloa, mutta muuten arki on kyllä ollut kaikkea muuta kuin sitä. Kaikenlaisia kuvia olen ehtinyt aina jossakin välissä napsia ja siihen napsimiseen se onkin sitten jäänyt. Nyt voisinkin tässä ennen seuraavaa blogin hiljaiseloa siirtää muutaman kuvan kameran arkistoista tännekin. Nämä kuvat ovat kyllä arkiston tuoreimmasta päästä, viime viikolta, kun eräänä arkiyönä oli voimia vielä surruuttaa ompelukoneellakin. Muuten kamera on täpöten täynnä kuvia kesän varrelta ja saapa nähdä, että ehtiikö ne ikinä tänne blogiin asti.



Jo aikaisemmin keväällä himoitsin näitä Marimekon lintukoto -verhoja tai siis paremmin sanottuna kangasta. Silloin taloudellinen tilanne ei kuitenkaan antanut myöten ja nämä jäikin vain haaveisiin. Keväällä jo mietin hankkivani nämä syksyllä, kun olen ensin uurastanut koko kesän töiden parissa. Sattumalta kuitenkin hairahduin tässä vähän aikaa sitten Marimekon sivuille ja kappas vain siellähän olikin alennusmyynti. Hairahdus olikin tällä kertaa todella hyvä, sillä juurikin himoitsemani lintukoto oli alennuksessa ja sain nämä puolet edullisempaan hintaan. Eipä siinä sitten kauan tarvinnut miettiä, että siirtääkö näiden hankkimisen vielä syksyyn vai klikkaako ne kotiin välittömästi. Päädyin tietysti tuohon jälkimmäiseen ratkaisuun ja nyt saankin nauttia kauan haluamistani, unelma, verhoista tai tarkalleen sanottuna kappaverhothan kankaasta ompelin.


Perinteiseen tapaan, jonkin uuden sisustus jutun astuttua mukaan kuvioihin, saa koko tila samalla pienen ilmeen kohotuksen. Päivitin lintukotomme ruokailutilan kesälookiin keräämällä pellolta vähän kaikenlaista heinistä horsmiin ja samalla saimme kotiimme pienenä bonuksena uuden suloisen lemmikinkin, etana-vauvan. Terdekelit ei ole tänä kesänä olleet oikein kohillaan ja siksipä nostinkin sisälle, alunperin terassille tarkoitetun, keltaiseksi alkukesällä tuunatun metallituolin. Ihanasti se tuo oman mausteensa nyt muiden tuolien seassa. Avohylly sai myös uusia esineitä kannettavakseen.



Tälläiset pienetkin, sisustukselliset,  muutokset ovat ihania piristyksiä stressin keskellä ja varsinaisen ihana piristys on se, että ihan muutaman tunnin päästä tämä lintukoto-perhe vaihtaa vapaalle!! Illalla hypätään junaan ja suuntana on etelä, niin käsittämättömän ihanaa. Eli hiljaiselo täällä blogin puolella jatkuu tästäkin edes päin, mutta instagram päivittyy varmasti tasaiseen tahtiin reissunkin aikana. Ihanaa uutta viikkoa kaikille, kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!