perjantai 26. elokuuta 2016

Saaristolaiselämä kutsuu



Nyt on viimeisetkin kimpsut ja kampsut pakattuna tai sanoisinko paremminkin, että muuttokuorma lastattuna ja viikonlopun kestävä seikkailu saaressa voi alkaa. Tätä päivää on odotettu kuin kuuta nousevaa ja nyt se on vihdoin käsillä. Olo on kiitollinen, siunattu, onnellinen 

On myös jotenkin ihan uskomatonta tämä kaikki. Etenkin se, että jäämme nyt yöksi mökille, tuntuu jotenkin niin suurelta. Jo vuosia olemme haaveilleet siitä, että venetsialaisjuhlien jälkeen voisimme jäädä yöksi mökille. Nimittäin puhki väsyneiden lasten kanssa yöksi kotiin ajaminen ei ole tuntunut niin herkulta. Nyt vihdoin iltauniset lapsokaisemme saavat käpertyä sänkyihinsä nukkumaan unen hiipiessä heidän silmänurkkiinsa tarvimatta tällä kertaa sinnitellä väsymystä vastaan. Minä ja mieheni saamme puolestaan jäädä vielä nauttimaan illan pimeydestä ulkotulien hämyssä. Mikäli säätiedotus pitää paikkaansa, luvassa ei kylläkään ole valitettavasti kovin rapevaa säätä tähän minun ja mieheni mahdolliseen illanistujaiseen. Onneksi meillä on kuitenkin mökillä katollinen terassi sadesään yllättäessä.



Tarkoituksenani olisi tämän viikonlopun aikana kuvata vähän tuoreempaa matskua mökiltämme, että ei tarvisi aina turvautua näihin viikon tai jopa viikkojen takaisiin kuviin. Olen nimittäin useammaltakin taholta saanut palautetta tästä Mattimyöhäisyydestä. En kuitenkaan vielä lupaa mitään, sillä tältä suurelta innostukseltani voi jopa suuri intohimoni valokuvaus jäädä unholaan.

Mutta nyt ei muuta kuin lomamoodi päälle ja menox, TURVALLISTA venetsialaisjuhlintaa kaikille   



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!