keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Inspiroiva aamupäivä



Viime viikolla kävin eräänä aamupäivänä inspiroitumassa kuopukseni kanssa Lenas Shopissa. Aamupäivänä, jona pystyin vielä vaunulenkkeileen ilman pahempaa selkäjumia. Viimepäivät onkin sitten puolestaan tullut vietettyä enemmän ja vähemmän kotinurkissa. Tänään intouduin lauantaiaamun shokkiherätyksen jälkeen taas sisusteleen täällä kotona maalauksen sekä ruuvailun merkeissä ja se kostautui heti. Loppuviikosta olisi tarkoitus lähteä syyslomaileen isosiskoni perheen luokse, joten pitäisi vain malttaa ottaa rauhallisesti ja jaksaa kuntouttaa tämä selkä sitä ennen. Muuten voi olla aika tuskaisa automatka ja varsinkin sitten sitä seuraava yö edessä.

H U O P A L A M P PU ! CHECK! 


Viime viikolla vilautinkin jo instan puolella kuvan astetta tasokkaammasta kahvihetkestäni. Tästä tasokkuudesta minun on kiittämän Lenas Shopin uutta ekologista ADD : WISE -tuotesarjaa. Sarjaa, johon kuuluu tämän, kuvassa esiintyvän ekologisen kahvin lisäksi muitakin ekologisia elintarvikkeita. Nämä mielenkiintoiset herkut saapuivat kaupalle viime viikolla juuri tehdessäni jo kotiinlähtöä, joten ehdin tekemään ihan liian pikaisen tuttavuuden tuotteisiin. Kahvin nappasin kuitenkin mukaan kotiini ja sitä olen nyt siitä lähtien täällä tyytyväisenä keitellyt. Suurella mielenkiinnolla haluan kyllä testata muitakin ADD : WISE :n ekologisia tuotteita, kuten yllä olevassa kuvassa näkyvää siemennäkkäri -sekoitusta. Myös NÄMÄ syötävät kukkaset ovat hankintalistallani. Kunhan saisin nyt vain tämän selkäni vaunulenkkeily kuntoon, niin pääsisin taas hypisteleen näitä ja muitakin Lenas Shopin tuoteuutuuksia. Ja niistä puheenollen, Ernstiltä on myös saapunut liikkeeseen iso kasa kaikkea ihanaa. Ainakin nahkasomisteiset kukkaruukut ja talouspaperiteline jäivät erityisesti mieleeni. Lähestyvää isänpäivää jo odottelen tässä rauhallisin mielin, sillä miehellenikin tulen löytämään näistä tuoteuutuuksista yhtä sun toista ja niistä kerronkin sitten lisää heti isänpäivän jälkeen.



Toivottavasti tämän päivän pieni aherrus sisustuksen parissa ei enää tunnu yöllä selkäkivun muodossa ja huominenkin päivä olisi tätä iltapäivää parempi. Syyslomaviikon sisustus ja muitakin juttuja luvassa lisää ensi viikolla. Nyt toivotan kaikille ihanaa keskiviikko-illan jatkoa ja siirryn hartaasti odotetun Greyn Anatomian 13. kauden ensimmäisen jakson pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!