keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Tv-huoneeseen.


Selailin jälleen kerran Ikean & Elloksen sivuja ja ajatuksissa siintää meidän tv-huoneemme tuunaus. Joitain tällaisia alla olevia juttuja toivoisin näkeväni siellä hyvin hyvin pian.
*KAIKKI KUVAT TEKEMÄÄNI KOLLAASIIN LAINATTU www.ellos.fi & www.ikea.fi -sivuilta.

1.
Matto [Ellos] 2. Lamppu [Ellos] 3. [Ellos] 4. Lamppu [Ellos] 5. Hylly [Ikea] 6. Lehtikotelot [Ikea] 7. Pöytä [Ikea]
8. Pöytä [Ikea] 9. Tyyny [Ellos] 10. Rullaverho [Ikea] 11. Torkkupeitto [Ellos]



Tämä huone on kokenut jo pienen muodon muutoksen tämän postauksen jälkeen, mutta vieläkin on muutossa luvassa. Tietysti!, onhan kyse sentään minusta [tuuliviiristä]. Kollaasissa olevan maton [140*200] olenkin jo tilannut elloksesta aika päiviä sitten, mutta sen toimitus tapahtuu vasta maaliskuussa. Aika hassua, kun en meinaa millään malttaa odottaa maton saapumista vaikka tämä tila onkin ollut ilman mitään mattoa jo yli vuoden.




Joitain pieniä punaisia yksityiskohtia haluaisin lisää tv-huoneeseemme mm. tekstiilien muodossa ja ehkä myös tulevan työpisteen lamppu saisi olla punainen. Haluaisin retostella myös hieman erilaisilla kuvioilla, sillä tästä tilasta haluaisin hieman räiskyvämmän kuin muista kotimme koloista. Onhan nyt kyseessä kuitenkin kaikkien yhteinen peli/askartelu/työskentely/tv-huone eli sekalaiseen seurakuntaan voi valita sekalaisen [numeroita, kirjaimia, kuvioita, värejä, vaneria, metallia, peltiä...] sisustuksenkin. Ihanaa, kun uskaltaa edes jossain tilassa hieman revitellä.

Täytyy vain malttaa odottaa pääsyä Ikeaan ja Elloksen pakettia, että pääsee ryhtymään tuumasta toimeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!