maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kolmiomatto lohduttaa.






Vihdoin ja viimein sain hankittua maton tv-huoneeseemme. Huone on ollut ilman mattoa ja verhoja jo hieman yli vuoden, joten oli kyllä korkea aika löytää sinne jokin mikä miellyttää silmää. Tämän kolmiomaton laitoin tilaukseen Ellokseen jo kuukausia sitten ja nyt vihdoin sain sen käsiini ja tässä tapauksessa täytyy kyllä sanoa, että odotus palkittiin! Ihastuin mattoon heti kättelyssä eli se oli juuri sitä mitä siltä odotinkin. 

Uusi ihana matto piristää ja lohduttaa todellakin mieltäni, sillä on hieman taas ollut totuttelemista hiihtoloman jälkeiseen arkeen. On se vaan hassua, kun viikossakin ehtii unohtua sekä sekoittua tämä arkirytmi ja nyt on sitten tänään, viikon ensimmäisenä, päivänä ollut hieman pallo hukassa ;)

Eli uuden maton ja isosiskon kivan tempauksen vuoksi on ollut hieman pehmeämpi palu arkeen ja onhan mulla tiedossa yksi mielenkiintoinen projektikin tässä lähi tulevaisuudessa tai sanottaisko, että saan kantaa kortení kekoon erään mielenkiintoisen projektin hyväksi. Onhan tämä arkikin omalla tavallaan mukavaa ja enemmän rutinoitunutta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!