sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Uusi look -eteinen.






OH BOY!, mitä kuvia. 
Näihin on nyt kertakaikkiaan tyydyttävä vaikka omasta mielestäni kuvien lopputulos on kaikkea muuta kuin edustava. Tämä tuunauksen alla ollut VIERASeteinen sijaitsee kellari kerroksessa. Luonnonvalolähteitä [ikkunoita] ei luonnollisestikaan ole mitenkään kehuttavasti ja kattokorkeuskin on hieman tavallista matalampi. Tämä vähäikkunainen, matala, tila yhdistettynä pimeään vuodenaikaan ei todellakaan ole mikään herkullisin kuvauskohde. Näihin halogeenilamppu-kuviin on nyt siis vain tyydyttävä, pitkin hampain. Yritin kuvata tätä kohdetta useampana eri päivänä sekä kaikissa eri valaistukissakin ja sen kyllä huomaa kuvista.
Voi! Kirkas keväinen sää tule jo ja täytä myös meidän kellaritilamme valollasi :)










Eli näkyvin muutos tässä vieraseteisessä on mustaksi maalattu [liitutaulu]seinä. Huonekalut ovat myös muuttaneet hieman paikkaa; osa on heitetty kartanolle ja uutta on putkahtanut tilalle. Myös mattoja on hieman uusittu tai ainakin niiden paikkoja on vaihdettu. Eteisen mustavalkoinen siksak-matto on siirtynyt paikasta A paikkaan B ja olohuoneen matto on lentänyt kellariin. Tauluja on hieman uusittu ja niiden paikkojakin on vaihdeltu. Aikaisempia versioita tästä tilasta löytyy mm. ainakin näistä postauksista [pieniä eteis vilahduksia siis vain jossakin kuvissa] : "Ikea tilaus part. 2", "Loppisfynd del. 2"...Huomaa kyllä valon määrästä, että aikaisempien kuvien eteiskuvat on otettu keväällä 

Huomenna onkin sitten uusi viikko ja uudet kujeet. Minun osaltani koko viikko kuluu kiireisissä merkeissä, kuten olen jo aikaisemmin maininnutkin. Voi hyvinkin olla, että blogini viettää ainakin muutaman päivän hiljaiseloa, sillä haluan kaiken työteon, kokouksien, harrastuksiin kuskaamisien jne. lisäksi antaa aikaa myös perheelleni ja ystävillemme!

Toivonkin nyt teille kaikille oikein ihanaa ensi viikkoa 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!