tiistai 25. maaliskuuta 2014

Päin metsää.



Nyt tämän rouvan sisustus menee päin metsää?!?
Ehkä juurikin näin, ihan kirjaimellisesti, jos vaikka esimerkiksi mieheltäni kysyisi, mutta tottahan tämä kaikki on. Lähes kaikki nykyiset ihanuus "huonekaluni" on nimittäin metsästä kotoisin eli päin metsää ja mantuja olen niitä haalinut.

Osa teistä lukijoista onkin varmaan jo törmännyt tähän "rautaromuuni" instan puolella eli siellä esittelin tuunauksen alla olevaa tuolia. Tämä uimavalvojan-tuoli [kuten eräs rakas ystäväni tätä nimittää] on ollut alkuperäisesti ruosteinen rötiskö ja olen sen nyt sitten spray-maalannut mustaksi. Mustasta spray-maalista onkin alkanut muodostua oikea luotto kaveri, pelastaa minut nykyisin monenlaisesta pinteestä.heh! Nyt etsinnän alla on sopivan kokoinen vaneerilevy, josta muotoilen sitten hienon selkänojan ja istuinosan tuolille.


Ja täytyy vielä sen verran kertoa tämän rautaromun [lue:aarteen] taustoista. Tämä on todellakin löytynyt ruosteisena metsästä, kuten tarjoiluvaunu aikoinaan. Itse en kuitenkaan ole tätä bongannut vaan rakas esikoiseni ystävineen. Ilmeisesti tytöt tuntevat minut, mrs-romujen kerääjän, niin hyvin, kun kantoivat tämän tuolin metsästä minulle näytille ja arvasivat, että minua saattaisikin kiinnostaa tämä tuoli. Oikeassa olivat  On onni omistaa noin fiksu tyttö kavereineen :]

Luonnosta on tietysti alla olevat puupölkytkin hankittu ja ne on odottaneet ulkona jo tovin sisälle pääsyä. Penssellillä pitäisi nekin käsitellä, ainakin jossakin muotoa. Keltainen ja musta väritys on ainakin tällä hetkellä mielessä, mutta saa nähdä myöhemmin, mikä on lopputulos. Minusta, kun ei koskaan tiedä.


Edullista ja ihanaa on hankkia sisustus juttuja päin metsää siis metsästä päin! :]

Niin, ja vieläkään ei ole kuulunut lattiamatosta mitään. Pitkää pinnaa, pitkää pinnaa vaaditaan ja tällä menolla mun lyhyt pinna kasvaa monin kertaisesti ;]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!